Chauffeurs, stortklaar beton en bouwhandel / Bouwhandel en logistiek - kranen, hef- & hijstoestellen / Heftruck / Reachtruck / Stapelaar
Het doel van de opleiding opfrissing heftruckbestuurder is om bestaande heftruckbestuurders hun kennis en vaardigheden op te frissen, zodat ze veilig en efficiënt kunnen blijven opereren volgens de nieuwste richtlijnen en beste praktijken.

Data

  • do. 7 dec. 2023   (08:00 - 16:00)

Duur

8 uur

Locatie

Wim Verhuur, Fortsesteenweg 44
2860 Sint-Katelijne-Waver

Prijs

€ 270,00

Inbegrepen

Certificaat: Diploma/Certificaat/Attest

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille

In samenwerking met

SYNTRA AB BIZZ

Programma

Het programma van de opleiding opfrissing heftruckbestuurder is gericht op het herzien en versterken van de bestaande kennis en vaardigheden.

Het omvat een herhaling van de theoretische aspecten, zoals veiligheidsvoorschriften, wetgeving en risicobeoordeling.

Daarnaast worden praktische vaardigheden opgefrist, zoals het correct bedienen van de heftruck, het veilig stapelen en laden van goederen en het manoeuvreren in verschillende omstandigheden.

Het programma biedt ook gelegenheid voor deelnemers om specifieke uitdagingen of problemen die ze in de praktijk zijn tegengekomen, te bespreken en te oefenen.

Tot slot wordt er aandacht besteed aan de recente ontwikkelingen en updates in de heftruckindustrie, zodat de deelnemers op de hoogte zijn van de nieuwste richtlijnen en beste praktijken.

Het doel van de opleiding is om ervaren heftruckbestuurders te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun kennis up-to-date te houden voor veilig en efficiënt werken.